Einde van het seizoen

Beste Bevernaarkes,

Dit jaar was alweer een topjaar met medewerking en opkomst van iedereen onder ons.
Er werd plezier gemaakt, af en toe eens nen goeien gedronken en vooral veel gefietst!

Met de hele club samen werd er zo’n 147590km gefietst wat overeenkomt met een tocht van meer dan 3,5 keer rond de wereld.
Hiervoor willen we jullie zeker en vast bedanken!

De kampioenen hebben er weer maar eens voor gestreden en dat was niet altijd even gemakkelijk door weersomstandigheden en dergelijke meer…
Maar toch kregen we maar liefst 4 ijzersterke kampioenen:

Algemeen kampioenen; Ives Bouttelisier & Jeamie Huyghebaert
Weekend kampioen; Nico Wielfaert
Zondag kampioen; Ronny Veroughstraete

Hierbij ook dank aan de voorzitter (Johan Diopere) die dit jaar, en natuurlijk ook volgend jaar, goed zijn steek heeft gestaan en  zal staan.
Ook een dank aan Lorenzo Verhelle en Marino Moerman voor het regelen van onder andere de kaarting en natuurlijk niet te vergeten de kleren voor volgend seizoen!
Feestelijkheden? Daarvoor stond Ives natuurlijk paraat, zo kan u binnenkort genieten van de kampioenenviering!
Niet te vergeten ook Björn Leenknegt voor aanvragen voor de rally, het helpen van inschrijven, opstellen van papieren en nog veel meer!
Ook Frans mag dik in de bloemetjes gezet worden voor het altijd paraat staan voor de club en de steun en het vertrouwen te bieden voor de pechverhelping.
En last but not least, de persoon die de financiële kant al jaren met ervaring meester is, Ronny Veroughstraete.

Hierbij is iedereen nogmaals uitgenodigd voor de huldiging van de kampioenen op 26 oktober in zaal Ter Maerel samen met de partners natuurlijk.

Geniet alvast van de winterrust en hopelijk zien we jullie allemaal op de kampioenenviering, waar verder nog data zal worden aangehaald!

Vriendelijke groeten,

Een meer dan enthousiast bestuur!