Voorstelling 2011

Geachte Sponsor,
Geacht Lid van ‘WTC De Bevernaar’,

Na een regenachtige herfst en een barre winter ontwaken we stilaan uit onze winterslaap. De eerste zonnestralen verschenen reeds aan de horizon, de wielerploegen hielden hun traditionele troepenschouw en de eerste koersen zijn achter de rug.
Hoog tijd om ons paard, een fiets in ons geval, van stal te halen. Het fietsseizoen 2011 staat voor de deur.
Op zaterdag 26 februari is de eerste rit van het nieuwe wielerseizoen. De leden staan reeds te springen om hun favoriete bezigheid te beoefenen.
Velen onder ons hebben vragen: Is mijn conditie goed?,  Zit ik goed op mijn nieuwe fiets?,  Hoe is  het met Ives Bouttelesier, zal hij opnieuw de te kloppen kampioen worden van het komende seizoen. Vele vragen maar weinig pasklare antwoorden.
Dat is ‘WTC De Bevernaar’, een toeristenclub met  sportiviteit overgoten met een vleugje competiviteit maar voornamelijk geschoeid op vriendschap. Dit is de basis van onze club. Dit zijn dan ook de doelen van het vernieuwde bestuur. Het  beoefenen van  onze favoriete hobby op een vriendschappelijke manier in groep maar het mag sportief net iets meer zijn dan bij andere wielertoeristenclubs.  Zolang ieder lid maar het nodig respect en verdraagzaamheid opbrengt voor elkaar.
Ik, voorzitter, ben trots op de nieuwe werking van onze club. Het was niet gemakkelijk maar door inzet en werkkracht van het bestuur en de leden hebben we het overgangsjaar 2010 succesvol afgerond. Victorie kraaien is zeker nog niet op zijn plaats. Het bestuur en de leden willen in 2011 de basis leggen voor een schitterende toekomst van onze wielerverenging.
De club kan initiatieven nemen om onze doelstellingen te behalen maar koken kost geld. Dankzij onze sponsors hebben wij de verenging kunnen uitbouwen tot wat het nu geworden is. Sponsors bedankt voor jullie financiële bijdrage voor de verenging. Hopelijk kunnen wij in de komende jaren steeds op jullie blijven rekenen. Bij deze wil ik de leden bedanken die sponsors hebben aangebracht. Hopelijk is dit de aanzet voor andere leden om potentiële sponsors aan te brengen.
Ik ga nu snel mijn rennersoutfit aantrekken en nog wat kilometers gaan malen ter voorbereiding van het wielerseizoen 2011.

Voor de leden veel fietsplezier en de sponsors wil ik danken voor jullie financiële bijdrage voor onze vereniging ‘WTC De Bevernaar’.

Ronny Verougstraete
Voorzitter